Hitta din nästa utvecklare

Letar du kompetenta utvecklare? Idag är det svårt att hitta utvecklare att anställa, det är ett av Sveriges största bristyrken. Vilken tur att nyutexaminerade utvecklare går att hitta hos oss! Dessutom med praktisk erfarenhet.

Hos Storleden får du hjälp att hitta din nästa utvecklare. Vi har både seniorer och juniorer som du kan hyra in som konsult. Om du vill att konsulten ska gå över till en anställning så är det möjligt efter ett år. Utvecklarna är testade och i många fall även utbildade av Storleden. Du får som kund tillgång till testresultat och projekt som kandidaten har byggt för att ni ska kunna utvärdera kompetensen innan intervju.

Idag är det en enorm brist på utvecklare i Sverige. Vi måste ta andra vägar för att kunna möta upp behovet. Storleden har en utbildning för deltagare som har en bakgrund inom programmering. Om man kommer från ett annat land kan man ha en bra utbildning och kanske även erfarenhet, men det kan vara ett äldre programmeringsspråk eller så har man inte arbetat tillsammans i team. Deltagaren kan också vara självlärd eller ha varit borta från branschen en längre tid. På Storleden vässas kunskaperna, programmeringsspråken uppgraderas till mer moderna versioner och deltagaren lär sig att använda program för miljöer och team-programmering.

Storleden AB

Besöksadress:
Korsgatan 2
602 33 Norrköping

Kontakt:
info@storleden.se
072-4026960